Tragédie na letišti v Chicagu: V soukolí stroje na přepravu zavazadel našli hasiči mrtvou ženu

Hrůzný nález učinili hasiči z amerického Chicaga. Ve čtvrtek našli v prostorách O'Hareova mezinárodního letiště mrtvou ženu. Její tělo bylo zapleteno v soukolí strojů, které zajišťují dopravu zavazadel. Píše o tom web CNN.

Hasiči byli na mezinárodní letiště přivoláni krátce před půl osmou ráno tamního času. Zaměstnanci dopravního terminálu ohlásili, že je v zařízení používaném k přepravě kufrů nejspíše zaseknuté tělo člověka, uvedl web CNN.

K TÉMATU: Při plaveckém závodu v USA se utopil srbský sportovec. V přímém přenosu bojoval o život

Mluvčí hasičského sboru Larry Langford následně potvrdil, že přivolaná hlídka opravdu nalezla mrtvé tělo, které bylo zapletené do širokého pásu stroje. Mělo se jednat o 57letou ženu, její jméno však úřady dosud nezveřejnily.

Jak a proč dotyčná zemřela, není jasné. Hala pro přepravu zavazadel není přístupná veřejnosti a zástupci amerického ministerstva práce informovali, že se nejednalo o zaměstnankyni letiště.

Případ si převzali policisté a případ vyšetřují. Bezpečnostní kamery zaznamenaly ženu okolo půl třetí v noci, a to při vstupu do haly. Samotná tragédie na videu zachycená není.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Policista se před útokem na Trumpa zalekl střelce, odhaluje nové video. Atentátu nezabránil

Tagy:
vyšetřování hasiči Chicago letiště kufr mrtvola USA Illinois zavazadlo mezinárodní letiště O'Hare International Airport