Nové fotky Soukupa po bitce s Dopitou. Ten dostal, reagují lidé na monokly v obličeji

Jaromír Soukup po potyčce s Miroslavem Dopitou

Jaromír Soukup po potyčce s Miroslavem Dopitou

Podnikatel a expřítel influencerky Agáty Hanychové Jaromír Soukup skončil po bitce s jejím současným manželem Miroslavem Dopitou v nemocnici. Redakci CNN Prima NEWS se podařilo získat záběry, které ukazují, jak se rvačka podepsala na tváři Soukupa. Na obličeji má podlitiny a modřiny. Obvázaný má i prst na levé ruce. Uživatelé sociálních sítí incident hojně komentují: „Ten dostal,“ shodují se většinou.

Ze záběrů je patrné, že bitka zanechala řadu šrámů především na Soukupově obličeji. Na tváři má podlitiny především v oblasti očí. Nevyhnul se ani stehům.

K TÉMATU: Přítelkyni zasadil během společné koupele 46 ran nožem. U soudu vypovídala i Hanychová

Museli mu navíc ošetřit nos. Lékaři mu ovázali i levou ruku, v ortéze má nejspíše malíček a prsteníček. Už dříve se objevily fotografie Soukupa při jeho odchodu z nemocnice, kdy ho zaměstnanec nemocnice odvážel na vozíku.

Záběry byly pořízeny, když si Soukup přijel pro svou dceru k domu jeho bývalé přítelkyně Agáty Hanychové. Podle webu Super.cz dorazil se svou advokátkou Lenkou Radoňovou. Ani po opakovaném zvonění mu ale nikdo neotevřel. Zhruba po hodině proto zavolal policisty. Po jejich příjezdu také oni na Hanychovou marně zvonili. Telefonicky poté zjistili, že není doma, a Soukup tak odjel bez dcery.

Někteří lidé na sociálních sítích píšou v komentářích, že si to podnikatel zasloužil. Jiní ho naopak hájí. „Ten ale dostal,“ napsalo shodně několik uživatelů v reakci na fotografie jeho tváře. Jedna z komentujících také připomněla, že Soukup dříve boxoval, ale „roky bez tréninku se ukázaly“. Většina lidí upozorňuje, že medializovaný spor dopadne především na děti.

Ke konfliktu mělo dojít v pondělí večer před domem Agáty Hanychové. Zatímco Soukup tvrdí, že ho napadl jako první Dopita, podle ní naopak podnikatel napadl její rodinu jako první. Údajně měl křičet: „Dopito, pojď ven!“ a vnikl na soukromý pozemek.

Soukup pro CNN Prima NEWS uvedl, že se prý chystá celou věc řešit s právníky a podat na manžela Hanychové trestní oznámení. K celému incidentu došlo při předávání společné dcery Rozárky.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Neviditelný a smrtící botulotoxin. Bohdalová se měla otrávit jídlem, experti popsali léčbu

Tagy: