Hvězda Hotelu Paradise a VyVolených se vdala. Za družičku šla Nikol Trojanové zpěvačka Sharlota

Influencerka Nikol Trojanová, která se proslavila v reality show Hotel Paradise a VyVolení, se o víkendu vdala. Své ano si řekla s dlouholetým partnerem Lukášem Holanem. Radostnou zprávou se na sociální síti Instagram pochlubila zpěvačka Sharlota, která byla mezi pozvanými hosty a Trojanová si ji zvolila za družičku.

Své ano si Nikol Trojanová a Lukáš Holan řekli v sobotu 22. června. Obřad se uskutečnil ve Dvoře Hoffmeister v obci Čičovice nedaleko Prahy.

ČTĚTE TAKÉ: Hokejový mistr světa Michal Kempný se oženil. Své ano si řekl s půvabnou finalistkou České miss

Romantické veselky se účastnila blízká kamarádka Trojanové, zpěvačka Sharlota, která ve svých instagramových příbězích sdílela několik záběrů ze svatby. Muzikantka například prozradila, co bylo na čtyřchodovém menu, kde vše bylo i ve vegetariánské verzi. Jako předkrm zvolila dvojice šunkovou rolku s křenem, celerovou hořčicí a nakládanými ředkvičkami nebo míchaný listový salátek s křenovou pěnou. Nechyběla samozřejmě ani tradiční polévka, tedy slepičí vývar se zeleninou a játrovými knedlíčky nebo zeleninový vývar.

Jako hlavní chod se podávala telecí svíčková na smetaně s variací knedlíků či vegetariánská svíčková s tempehem. Za dezert posloužil svatební dort.

Nikol Trojanová, která zazářila v reality show Hotel Paradise a později se účastnila také VyVolených, dosud na svém instagramovém profilu nesdílela o veselce žádné podrobnosti.

Sharlota, která veřejnost o svatbě informovala, se již dříve pochlubila snímky z rozlučky se svobodou Trojanové. Ta se konala v italském Miláně začátkem června.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Michal David funguje na Tenerife jako hodinový manžel, má i svou brašnu. Proč shodil 20 kilo?

Tagy: