Kate se na sociálních sítích ozvala fanouškům. Hvězdě Wimbledonu poslala dojemný vzkaz

Princezna Kate veřejně podpořila hvězdného britského tenistu Andyho Murraye poté, co dohrál na letošním Wimbledonu. V příspěvku na sociálních sítích mu vzkázala, že by měl být na sebe velmi hrdý.

„Neuvěřitelná kariéra na Wimbledonu se chýlí ke konci. Měl bys být velmi hrdý, Andy Murrayi. Jménem nás všech ti děkujeme!“ napsala princezna na sociální síti X.

Příspěvek sdílela poté, co byl Murray donucen definitivně odstoupit ze soutěže. Jeho partnerka ve smíšené čtyřhře Emma Raducanuová má totiž problémy s pravým zápěstím a do dalšího zápasu se rozhodla nenastoupit.

ČTĚTE TAKÉ: Nenápadné gesto prince Williama vás dojme. Na nemocnou Kate myslí v každé situaci

Kate je věrnou tenisovou fanynkou. Od roku 2016 je patronkou All England Lawn Tennis Clubu, který turnaj hostí. V předchozích letech předávala ve Wimbledonu trofej například Novaku Djokovičovi, Eleně Rybakinové či Markétě Vondroušové, připomíná deník Time.

Letos se kvůli boji s rakovinou nemohla osobně Wimbledonu zúčastnit. Podstupuje totiž chemoterapii, a přestože dělá pokroky, na veřejné akce nechodí. „Každý, kdo prochází chemoterapií, ví, že jsou dobré a špatné dny. V těch špatných dnech se cítíte slabí, unavení a musíte svému tělu dát odpočinek. Ale v lepších dnech, kdy se cítíte silnější, chcete co nejvíce využít toho, že se cítíte dobře,“ napsala nedávno na Instagramu.

Murray patří mezi nejlepší britské tenisty. V roce 2013 dokonce získal pro britský tenis trofej po osmdesátiletém půstu. V roce 2016 si pak připsal titul znovu, píše deník Deadline.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vary jsou chrám filmu. Bartoška mi splnil sen, řekl v exkluzivním rozhovoru hvězdný Brühl

Tagy: