Italský exkluzivní design a švýcarská luxusní okna na jednom místě? Vítejte v LAGO showhouse

LAGO - nechte se inspirovat originálním designem

Italský design a švýcarská okna jdou k sobě

Spojení švýcarské preciznosti a italské elegance je nyní dostupné i českým zákazníkům. Společnost Arnold 1990 představuje prestižní švýcarská okna air-lux a stylový italský nábytek od designérů LAGO, které můžete vidět v novém showroomu v pražských Horních Počernicích.

Společnost Arnold 1990 přináší na český trh kombinaci švýcarských oken air-lux a italského nábytku od designérů LAGO. Tato spolupráce nabízí zákazníkům jedinečný zážitek z luxusního bydlení, který můžete zažít na vlastní kůži v novém showroomu v pražských Horních Počernicích.

Švýcarský výrobce oken air-lux je známý svými patentovanými systémy a dlouholetou přítomností na českém trhu. Díky nim můžete mít ve svém domě velkoformátová okna s dokonalým těsněním, které zajišťuje bezpečnost a ochranu před vnějšími vlivy. Generální ředitel Lukas Knechtle zdůrazňuje důležitost ručního dokončení každého detailu, což zaručuje nejvyšší kvalitu výrobků.

Italský designér Daniele Lago, známý svou elegancí a originalitou, přináší do České republiky nábytek, který se vyznačuje jednoduchostí a funkčností. Lago, který se specializuje na výrobu postelí, šatních skříní a gaučů, nabízí také návrhy kompletních interiérů. Jeho design je nadčasový a čistý, bez zbytečných ozdob, s důrazem na lehkost a snadnou manipulaci.

„Základem našeho designu je funkčnost a estetika. Nabízíme širokou paletu barev, která nám umožňuje přizpůsobit se každému zákazníkovi, včetně těch českých,“ říká Daniele Lago. Jeho práce není vnímána jako módní záležitost, ale jako způsob, jak překračovat hranice a vytvářet něco trvalého a unikátního.

Showroom v Horních Počernicích představuje nejen nejnovější kolekce nábytku od LAGO, ale také švýcarská okna air-lux. Toto spojení nabízí zákazníkům komplexní řešení pro jejich domovy – od designu interiéru až po instalaci velkoformátových oken. Arnold 1990 zajišťuje kompletní servis, od návrhu po realizaci, a to s důrazem na kvalitu a detail.

Pokud hledáte inspiraci pro svůj domov, neváhejte navštívit nový showroom a přesvědčit se na vlastní oči o dokonalém spojení italského designu a švýcarské preciznosti.

Tagy: