Upozornil mladíka, aby si v autobuse sundal nohy ze sedadla. Agresor ho za to pobodal

Padesátiletý Brit v úterý odpoledne během cesty autobusem v jižní části Londýna upozornil neznámého mladíka, aby si sundal nohy ze sedadel. Oslovený agresor v reakci na upozornění vytáhl nůž a muže několikrát bodl do nohy. Útočník poté vystoupil na nejbližší zastávce. Pobodaný muž skončil v péči lékařů. Po útočníkovi pátrá policie, informovala britská média.

Celý incident začal nástupem agresora do autobusu, upřesnil okolnosti útoku web BBC. Mladík si po dosednutí zvedl nohy na sedadlo. Jeden z přihlížejících spolucestujících bezohledného muže upozornil, aby si nohy ze sedačky sundal. Následovala konfrontace.

ČTĚTE DÁLE: Hrozivý obsah pohozených kufrů otřásl Anglií. Byly v nich lidské ostatky, policie zadržela muže

„Padesátiletý muž se podezřelému postavil a během krátké potyčky byl několikrát bodnut do nohy,“ informovala londýnská policie v prohlášení pro média. Agresor po útoku v klidu vystoupil na zastávce poblíž nádraží East Croydon, informoval web Independent.

„Napadený muž se po útoku dostavil do nemocnice s bodnými poraněními. Poté byla přivolána policie,“ upřesnili strážci zákona.

Londýnská policie má k dispozici záběry z kamerového systému s podobiznou muže. Totožnost útočníka je zatím stále neznámá.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Žena na Vyškovsku po potyčce pobodala partnera. Policie ji obvinila z pokusu o vraždu

Tagy:
Londýn policie autobus napadení pobodání The Independent trestná činnost Croydon trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva