Smutek na fotbalové scéně. Zemřel někdejší skvělý záložník Marseille, bylo mu jen 35 let

Ve čtvrtek zemřel bývalý záložník Olympique Marseille a reprezentant Maroka Abdelaziz Barrada, informuje BBC. Bylo mu 35 let.

Příčina úmrtí hvězdného fotbalisty zatím nebyla oficiálně potvrzena, ale marocká média uvádějí, že zemřel na infarkt, informuje BBC.

ČTĚTE TAKÉ: Návrat z pekla. Řecká média plísní PAOK za výkon proti Plzni, španělská chválí Slavii

Barradovi vzdaly hold Královská marocká fotbalová federace i jeho bývalý klub Olympique Marseille. „Se zármutkem jsme přijali zprávu o úmrtí našeho bývalého hráče a marockého reprezentanta Abdelazize Barrady. Chtěli bychom vyjádřit upřímnou soustrast jeho rodině a sdílíme smutek jeho blízkých,“ napsal klub v příspěvku na síti X.

Barrada, který se narodil ve Francii, svou kariéru zahájil v rezervním týmu Paris Saint-Germain. Během své více než desetileté profesionální dráhy působil v řadě velkých evropských klubů. V letech 2011 až 2013 odehrál 64 zápasů za španělský klub Getafe. Během dvou sezón, které mezi roky 2014 a 2016 strávil v Olympique Marseille, dvakrát skóroval. Před ukončením kariéry v roce 2021 hrál také v Turecku, Kataru a ve Spojených arabských emirátech, informuje Reuters.

Maroko reprezentoval při 26 mezinárodních zápasech, včetně účasti na olympijských hrách v Londýně v roce 2012.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Vztahy Schumachera a Barrichella byly napjaté. Zůstalo ale jen to dobré, zavzpomínal Brazilec

Tagy:
Francie společnost Maroko hodnoty fotbal Getafe CF Olympique de Marseille smrt a umírání sportovní disciplína Abdelaziz Barrada