Po mrazivé noci teploty v úterý vystoupají až k 8 °C. Ojediněle může nasněžit

Mráz na autě

Po mrazivé noci bude v úterý převážně polojasno, na východě až zataženo, uvádí Český hydrometeorologický ústav. Ojedinělé se objeví slabé sněžení. Teploty se během dne budou pohybovat mezi 4 až 8 °C, na horách kolem -3 °C. V noci opět klesnou pod bod mrazu na -2 až -6 °C

Úterý se ponese v duchu polojasné, na východě až zatažené oblohy. Ojediněle se může objevit slabé sněžení. Nejvyšší denní teploty vystoupají k 4 až 8 °C, na severovýchodě jen ke 2 °C. Na horách se budou pohybovat kolem -1 °C, v Jeseníkách a Beskydech dokonce kolem -3 °C. Vát bude slabý severní až severovýchodní vítr o síle 2 až 6 m/s.

V noci na středu bude jasno až polojasno, na východě oblačno až zataženo. V Beskydech může ojediněle nasněžit. Nejnižší teploty klesnou k -2 až -6 °C, zejména v Čechách dokonce k -9 °C. Vát bude opět slabý proměnlivý nebo severní vítr o síle 2 až 6 m/s.

Ve středu bude jasno až polojasno. Na východě může být zpočátku oblačno až zataženo, v Beskydech ojediněle nasněží. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 6 až 10 °C, na severovýchodě kolem 5 °C. Vát bude slabý vítr o síle 2 až 6 m/s.

Tagy: