Těžké vztahy herce Trojana. Exmanželka randí s jiným, jeho velká láska je po smrti

Herec Ivan Trojan, který 30. června slaví šedesáté narozeniny, si prošel bolestným rozvodem s herečkou Klárou Pollertovou. V manželství spolu prožili 30 let a mají čtyři syny. Sestra olympijského vítěze Lukáše Pollerta nebyla v jeho životě jeho jedinou láskou. S kým před ní randil a jak to má se vztahy nyní?

Jednou z prvních velkých lásek Ivana Trojana byla stejně stará kolegyně Simona Postlerová. Žili spolu šest let, plánovali svatbu, ale nakonec se jejich cesty rozdělily. Jak herečka vzpomínala, jejich rozchod nebyl vůbec snadný. Prvních pár let poté se jeden na druhého spíše jen tak bolavě usmíval. Čas všechny rány ale nakonec zahojil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Příčina smrti herečky Simony Postlerové? Stěžovala si na postcovidový syndrom

„S Ivanem se vždycky rádi vidíme. Je to vynikající herec a dobrý přítel. Hodně jsme toho spolu prožili,“ prozradila Postlerová během života redaktorovi webu CNN Prima NEWS. Ta letos nečekaně zemřela, Trojan na posledním rozloučení nechyběl. Její smrt ho velmi zasáhla.

Sám však s novináři o svém soukromí nikdy nemluví.

O první dítě přišli. Syn se v květnu oženil, vzal si herečku

Trojan se s o sedm let mladší herečkou Klárou Pollertovou seznámil na začátku devadesátých let v divadle, a to díky představení Sen noci svatojánské, v němž oba hráli. V roce 1992 se po roční známosti vzali a hned je čekala velmi těžká životní zkouška. Klára otěhotněla, ale o děťátko posléze přišla. V manželství se jim nakonec narodili čtyři synové. V roce 1999 František, o dva roky později Josef, který pokračuje v rodinné tradici a je úspěšným hercem. V roce 2009 přišel na svět Antonín a o tři roky později Václav.

František, nejstarší ze synů, který vystudoval žurnalistiku v Brně, se letos v květnu oženil. Za manželku si vzal o čtyři roky starší herečku Annu Kratochvílovou. Rodiče Ivan a Klára na svatbě nechyběli.

Rozvod bez hádek a výčitek

Jejich manželství navenek vypadalo jako idylické. Klára sice trpěla depresemi, ale sama veřejně prohlašovala, že právě manžel Ivan je jí největší oporou a je mu vděčná za to, jak trpělivě její stavy snáší. Trojan však několikrát v rozhovoru zmiňoval, že manželčiny deprese mohou být důvodem k rozchodu. Předloni, po třiceti letech manželství, nakonec oznámili konec. Rozvod probíhal v klidu, bez hádek, výčitek a mediálního humbuku. Na majetkovém a finančním vypořádání se bez problémů domluvili.

Klára už má nového přítele

Zatímco Ivan Trojan je po rozchodu stále sám, jeho bývalá žena se už ve společnosti objevila s novým přítelem. Na křest knihy Romana Vaňka o vaření přišla ruku v ruce s pohledným mužem a vzájemné sympatie neskrývali.

Trojan pochází z umělecké rodiny. Jeho otcem byl herec Ladislav Trojan, bratr Ondřej je filmový producent a režisér. Také Klára Pollertová má v příbuzenstvu slavné osobnosti. Její bratr Lukáš je olympijský vítěz ve vodním slalomu z Barcelony 1992. Sestřenice Adéla Pollertová bývala sólistkou baletu Národního divadla v Praze a Hamburského baletu.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Jakub Prachař s partnerkou Sarou získali hlavní role v novém seriálu. Co o něm prozradili a jak jim to spolu před kamerou klapalo?

Tagy: