Hořké zklamání herce Luďka Soboty. Manželka mu po letech přiznala, že syn není jeho

Herec a komik Luděk Sobota, který na konci května oslavil 81. narozeniny, si přízeň fanynek dokázal v mládí náležitě užívat. Mezi jeho lásky patřilo i několik velmi slavných žen. Několikrát se ovšem velmi spálil.

Poprvé se Luděk Sobota ženil už v osmnácti letech. Nikoliv, že by chtěl, ale protože musel. Jeho tehdejší partnerka Jana mu totiž oznámila, že spolu čekají miminko. Až po letech zjistil, že „syn“ Pavel nebyl jeho. Ukázalo se, že jeho žena měla dítě se ženatým inženýrem a na něj to jen hodila, aby nezůstala svobodnou maminkou. Po rozvodu s ním proto v kontaktu už nezůstal. Napsal mu dopis, v němž mu vysvětlil své důvody.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Textař Eduard Krečmar na sklonku života vyměnil manželku za mladou Ukrajinku. Chodila k nim domů uklízet

Během natáčení hudební komedie Jen ho nechte, ať se bojí se Luděk Sobota zamiloval do zpěvačky Heleny Vondráčkové. Byla to velká láska. Plánovali zásnuby a jeden druhého představili svým rodičům. Jejich vztah trval necelý rok, rozešli se ovšem v dobrém.

Krátký románek prožil herec také se zpěvačkou Marií Rottrovou, s níž se poznal při práci na slovenském filmovém muzikálu Neberte nám princeznu. A dokonce i s Dagmar Patrasovou. „Ženy se mi vždycky líbily. Někde psali, že jsem jich měl snad tisíc. Nevím. Nikdy jsem to nepočítal. Bylo jich hodně, to přiznávám. S Helenou (Vondráčkovou, pozn. red) to byl kratší vztah, taky s Dádou (Patrasovou, pozn. red). S jinými to bylo třeba jen na jednu noc. To už je ale všechno minulost,“ prozradil s úsměvem redaktorovi CNN Prima NEWS.

Syn aspiroval na Muže roku

O osm let mladší životní lásku Adrianu poznal při natáčení hudební komedie Hodinářova svatební cesta korálovým mořem. Zatímco on měl hlavní roli, Adriana tam v rámci praxe na filmové škole dělala klapku. Brali se v roce 1981 a jsou spolu šťastní dodnes. „My jsme skutečně idylický pár. Ani si nepamatuji, že bychom spolu měli nějakou krizi,“ uvedl Sobota.

Rádi spolu cestují a podnikají i dobrodružné výpravy. „Byli jsme všude možně, včetně exotických zemí. Nejvíce se nám líbilo v Thajsku, Indii, na Jamajce a na Bali,“ prozradil herec. V manželství se jim narodil syn Ladislav, který v minulosti zkoušel štěstí na castingu soutěže Muž roku. Jeho největší zálibou je sport, pracuje jako tenisový trenér.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Luděk Sobota přiznal, že mu herectví nikdy nedělalo moc dobře

Tagy: