Poslední sbohem zavražděné zpěvačce Victorii Velvet: Na obřad přišel i turecký velvyslanec

Na pohřeb zpěvačky Victorie Velvet přišel i turecký velvyslanec v Praze Egemen Bagis.

Pohřeb Victorie Velvet

Rodina a nejbližší přátelé se rozloučili se známou zpěvačkou Victorií Velvet, kterou zabil v Turecku její manžel David Thomas Blyth, jenž následně spáchal sebevraždu. Poslední rozloučení bylo jen pro zvané. Obřadu se zúčastnili mimo jiné zpěvačka Kate Matl, herečka Lucie Černíková či turecký velvyslanec v Praze Egemen Bagis. Kostel střežila bezpečnostní služba.

Ve středu 26. června v 11 hodin začal smuteční obřad, při němž se rodina a nejbližší přátelé loučili s oblíbenou zpěvačkou Victorií Velvet, která zemřela ve věku pouhých 40 let. Hosté se před kostelem Nejsvětějšího Srdce Páně v Praze začali scházet už kolem půl jedenácté dopoledne.

ČTĚTE TAKÉ: Victoria Velvet projela s manželem celý svět. Proč se málem nevzali a co značil její prsten?

Ochranka před vstupem do kostela kontrolovala jména všech smutečních hostů podle seznamu, aby se dovnitř nedostal nikdo, kdo nebyl pozván.

Před kostelem byla připravena kondolenční kniha, vedle které byly bílé svíce a zpěvaččina fotografie.

Zádušní mše trvala téměř hodinu a půl. Po jejím skončení byla z kostela vynesena bílá rakev se zlatým zdobením za doprovodu kněze a muže, který nesl černobílou fotografii hudebnice.

Zpěvačka Victoria Velvet zemřela 11. června poté, co se vyostřila hádka s jejím manželem v Turecku, kde dvojice společně s dětmi žila. Podle tureckých médií jeden z jejich synů vypověděl, že vše začalo kvůli jejím zprávám v telefonu. David Thomas Blyth během hádky sáhl po zbrani a Victorii zastřelil, načež ukončil i svůj vlastní život.

K TÉMATU: Detaily kolem smrti Victorie Velvet. Chtěla před manželem utéct do Česka, tvrdí kamarádka

Tagy: